Magazin > VIP
10 ogledov

Konec za Scarlett in Ryana?

Scarlett Johansson Ryan Reynolds Žurnal24 main
V javnosti so se pojavile govorice, da naj bi se najbolj seksi par na svetu, Scarlett Johansson in Ryan Reynolds, razhajala. Razlog za to naj bi bil prenatrpan urnik obeh zvezdnikov.

Govorice o razhodu Ryana in Scarlett so se pojavile že maja letos, a so kmalu zatem potihnile. Potem ko so Scarlett že večkrat okronali za eno najlepših žensk na svetu, so pretekli teden za najbolj seksi moškega na svetu razglasili še Ryana.

 

A kljub temu, da veljata za enega najlepših parov na svetu, v njuni zvezi menda ni vse rožnato, kot se zdi. Njuni bližnji prijatelji trdijo, da med njima že nekaj časa vlada napetost, saj se zaradi natrpanih urnikov vidita zelo malo.

 

"Največ problemov v njunem razmerju povzročajo poslovne obveznosti, ki so ju začele razdvajati. Dokler ne bosta pripravljena sprejemati kompromisov, se med njima ne bo nič spremenilo. Scarlett noče odpovedovati sestankov, Ryan prav tako," je razkril vir in dodal, da upa, da ne bo propadel tudi njun zakon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.