Magazin > VIP
88530 ogledov

Konec zakonske sreče: Jasno je, da je Ben nesrečen

ben affleck Profimedia
Medenih tednov je konec. Affleck že nesrečen.

"Jennifer je v sedmih nebesih," se je govorilo, ko je Lopezova aprila 2021 spet našla srečo v ljubezni - in to ob stari ljubezni. Po koncu razmerja z Alexom Rodriguezom se je tolažila v objemu Bena Afflecka, s katerim se je letos tudi poročila. A medenih tednov in vroče zaljubljenosti naj bi bilo po pisanju Radaronline že konec. To jim je potrdilo več virov.

Par se sedaj sooča s težavami vsakdanjega življenja. Polni urniki in stres, ki ga s seboj prinaša razširjena družina, naj bi že načeli zakonsko srečo. Zvezdnika naj bi si bila ves čas v laseh, predvsem zaradi Benovega stila oblačenja in razvad. Ben naj bi po enem od zadnjih sporov s soprogo celo odvihral iz sobe. "Zakonska sreča? Bolj zakonska nesreča," pravi vir. "Pred poroko je Jennifer odigrala vlogo, vredno oskarja, ko se je pretvarjala, da je popolna in sproščena," so še povedali viri, ki trdijo, da je bil Ben od ljubezni zaslepljen in ni vedel, v kaj se spušča. 

Po medenih tednih pa so se pokazale razpoke. Jen naj bi motilo, da je njen mož ves čas v kavbojkah in da kadi. "Obljubil je, da bo nehal, a zaradi njenega negodovanja sedaj kadi še več." Igralko jezi tudi nered. "Ben ne pospravlja za sabo, kar jo spravlja ob pamet," je še razkril vir, ki tudi trdi, da se je zvezdnica znebila moževih motorjev, ne da bi ga posvarila. "Znana je po tem, da kriči nanj, rada kaže tudi s prstom. Ljudje se sprašujejo, ali ga je zamenjala s psom."

Bena pa naj bi motilo, da je Jennifer deloholik. Čeprav občuduje njeno zagnanost, ga je zmotilo, da se je po medenih tednih takoj vrgla v delo in ostala v Evropi, on pa se je sam vrnil v ZDA.

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:51 04.oktober 2022.

    Saj ne da privoščim, je pa fajn vedeti, da imajo slavni, lepi, uspešni in bogatim enake probleme kot navadni smrtniki. V oko me je edino zbodlo, da na bi J LO motilo, da bem povsod pušča svoje stvari, pa me ...prikaži več zanima, če nimajo pri takih bajtah ene garde zaposlenih, da jim riti odnašajo.

  • Majazmaja 10:21 04.oktober 2022.

    Če ne preneseš kajenja, pač nimaš partnerja, ki kadi. Simpl. Pri meni so bili kajenje, alko, pretirana veseljačenja in delomrzništvo na vrhu izločitvenih kriterijev.

  • Toma 08:49 04.oktober 2022.

    Nasprotja se privlačijo dokler se ne stepejo!