Magazin > VIP
48 ogledov

"Konkurenca med mistri je peklenska"

Bo Bojan uspel prepričati v kopalkah z zlatimi detajli?
1/11
Žurnal24 main
Bojan Ilijanič, mister Slovenije za mistra Universe, je v začetku tedna odpotoval v Dominikansko republiko, kjer bo branil naše barve. In čeprav je konkurenca huda, se je že znašel med favoriti.

Država ob Karibskem morju je za dva tedna postala svetovno središče lepotnega dogajanja, kjer se za prestižni naziv mister Universe poteguje približno 50 lepotcev iz vsega sveta. Letos se je v boj za zmago podala tudi Slovenija, in sicer z Bojanom Ilijaničem.

 

Organizatorji so tekmovalce z vseh petih celin sveta že ob prihodu zasuli z obveznostmi. "Ko sem si malce spočil od dolgega leta, smo že hiteli na novinarsko konferenco v središče prestolnice. Organizatorji so poskrbeli, da je lepotni izbor odmeven, saj se ga je udeležila kopica predstavnikov sedme sile od vsepovsod. Sledila je otvoritvena zabava, že naslednje jutro pa nas je čakalo naporno snemanje v nacionalnem kostumu in kopalkah," je pojasnil Bojan.

 

Balkan power!

Naš predstavnik pravi, da se je povsem vklopil v družbo in da se z vsemi fanti odlično razume. In ker kri ni voda, se je najbolje ujel s predstavnikom Srbije in Luksemburga. Slednji je po mami Hrvat. "Smo kot ena sveta trojica. Nadeli smo si ime Balkan power. Težko je spregledati, da smo nekoč živeli v skupni državi," je dodal. Veliko časa preživi tudi v družbi Belgijca, s katerim si deli hotelsko sobo.

 

Peklenska konkurenca

Karavana lepotcev se trenutno nahaja v turističnem središču Puerta Plata, kjer bodo kandidati deležni dveh modnih šovov z odmevnimi modnimi oblikovalci s področja Srednje in Južne Amerike. Naslednji teden pa bo v znamenju vrhuncev. V areni v Punta Cani bodo sledili izbori za najbolj atraktiven nacionalni kostum, mistra fotogeničnosti in najbolj izklesano telo.

 

Slovenski nacionalni direktor Erik Ferfolja, ki v Dominikanski republiki spremlja Bojana, dodaja: "Znan je širši krog favoritov, v katerem je tudi naš predstavnik. O konkretnih imenih za lepotne lente pa še ni govora. Vsekakor pa lahko trdim, da je konkurenca peklenska. Deležen sem bil že številnih svetovnih lepotnih tekmovanj in brez pomislekov lahko rečem, da je tokrat resnično visok nivo glede tekmovalcev."

 

Finalna prireditev se bo odvijala 14. maja v turističnem središču Punta Cana, prenos preko televizije in spleta pa si bo lahko ogledalo občinstvo iz vsega sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.