Magazin > VIP
129 ogledov

Kontrecu po požaru pomagala občina

Jože Kontrec Osebni arhiv
Jožetu Kontrecu je maja zgorelo pol hiše. Ker od zavarovalnice ne dobi denarja, mu je na pomoč priskočila Občina Beltinci.

Kontreca so policisti sredi nastopa obvestili, da mu gori hiša, v kateri živi s svojima sinovoma. Kljub hitremu ukrepanju gasilcev je nastala precejšnja škoda. "Škoda znaša 13.500 evrov. Ker lani septembra nisem poravnal prvega obroka zavarovalne premije, mi zavarovalnica škode noče poravnati, čeprav sem takoj plačal račun za nazaj. Račun za drugi obrok pa dobim šele oktobra. Na srečo mi je material za streho podarila občina, delavce pa sem plačal z denarjem, ki smo ga nabrali z dobrodelnim koncertom,“ je za Žurnal24 povedal Kontrec in dodal, da je občini za pomoč zelo hvaležen. "Z otrokoma sedaj živimo v eni sobi. Srečen sem, da so mi pomagali. Name se lahko vedno obrnejo, če jim lahko z glasbo kaj pomagam.“

Komentarjev 3
  • Lejla Bilković 18:21 17.julij 2016.

    Poglejte ta link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012671837170Toplo vam priporocam to osebo,ki mi je pomagala,ko mi je bilo v zivljenju najtezje.Imela sem velike financne tezave,dolgove iz katerih nisem videla izhoda.Z njegovo pomocjo sem se uspela vrniti ba pravo pot.Moje zivljenje ima spet smisel ...prikaži več in zato smo mu hvalezni jaz in moja druzina..Priznam bila sem zelo skepticna kar se tice teh stav,saj je veliko prevarantov v tem "poslu"in zato je resnicno tezko najti osebo,ki je iskrena in postena kot je on.Vzemite si cas in poglejte njegov profil,prepricajte se sami..Lep pozdrav!!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:53 17.julij 2016.

    Če ni plačal pogodbenega zneska do določenega roka,ki je naveden v pogodbi,potem mu zavarovalnica ni dolžna izplačati škode,saj bi lahko v primeru,da mu ni zgorela hiša premijo nehal plačevati in s tem prekinil pogodbo.Tako,pa je žal zagorelo in je hitro ...prikaži več plačal premijo,da bi dobil povrnjeno škodo.Drobni tisk vse ureja tako tudi v tej pogodbi.

  • Harrison 08:27 17.julij 2016.

    Res me zanima, katera zavarovalnica je to bila. Če je polica bila permanentna in če je bil plačan obrok, potem ni osnove za neizplačilo !