Magazin > VIP
1215 ogledov

Koronavirus: Zvezda serije Živi mrtveci za test plačal neverjetno ceno

živi mrtveci
Igralec ne more verjeti, kaj se v ZDA dogaja.

Daniel Newman, ki je igral v seriji Živi mrtveci, je na Instagramu potarnal, da je za test, s katerimi bi preverili, ali se je okužil s koronavirusom, plačal več 8.450 evrov.

Kot je razkril, se je pred kratkim udeležil neke parade v Avstraliji, kjer je imel stike z ljudmi, ki so pozneje zboleli zaradi koronavirusa. Ko se je vrnil v ZDA, so se simptomi pojavili tudi pri njem, zato se je želel testirati. "Ves dan sem klical na urgence in v bolnišnice, a nikjer niso imeli testov. Končno sem našel urgenci, kjer so mi rekli, naj se takoj zglasim pri njih. Ker sem imel le lažje simptome, pa jim vlada ni dovolila, da moje teste obdelajo. Nimajo jih dovolj, niso pripravljeni, čeprav imam vse simptome. Lahko opravijo le teste, če so simptomi hujši, pri starejših osebah ali ljudeh, ki so bili pred kratkim na Kitajskem ali Italiji. Stalo me je 8.450 evrov pa niti rezultatov mi niso dali. Poslali so me domov, tako kot na tisoče drugih bolnih, ki bi lahko okužili ljudi okoli sebe, in nam rekli, naj se samoizoliramo. Kako to, da tri mesece po Kitajski naša država nima testov, mask, razkužil, toaletnega papirja,“ se jezi igralec, ki ne more verjeti, da njegova država na epidemije ni pripravljena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANIEL NEWMAN (@danielnewman_) on

Komentarjev 1
  • Waltter 08:03 25.marec 2020.

    V tem casu je enako ce si v ameriki ali Angliji v obeh je enako zanic. Pri obeh drzavah pomeni da ce imas denar pol je ok ce ga nimas si mrtev. Sicer si v obeh mrtev in te sploh ...prikaži več ne zdravijo, ampak upanje umre zadnje.