Magazin > VIP
197 ogledov

Kors in Vuitton s tisoč evri mesečno

Pika Božič Ana Fetih
Pika Božič je na sodišče prišla glamurozna od glave do peta.

Vrtoglave petke, sofisticirna obleka, urejena pričeska, med modnimi poznavalkami močno zaželena torbica znamke Michael Kors in ruta prestižne znamke Louis Vuitton. Tako mikavna se je Pika Božič v petek pojavila na sodišču, mi pa nismo morali mimo tega, da se ne bi vprašali, od kot Piki denar za tako prestižna oblačila, ko pa je junija pred sodnico povedala, da je brezposelna in dela le preko avtorskih pogodb ter zasluži okoli tisoč evrov mesečno. Morda pa ima le dobre ponaredke ali radodarnega fanta? Oh, bodimo pošteni, le katera bi se ga branila!

Pika se je na sodišču ta teden oglasila, ker ji sodijo zaradi ponarejanja listin.

Komentarjev 4
  • puksicd 17:19 07.september 2013.

    "mi pa nismo morali"? Draga Ana, tečaj slovenščine ti ne bi škodil. Katastrofa, kakšni nesposobneži pišejo prispevke ...

  • Trovlak 16:30 07.september 2013.

    Ta Ana Fetih je navadna kmetavzarka, fouš vsaki bolj sposobni in lepši ženski od nje. In takšnih je ogromno. Pika je kljub letom še vedno alfa in omega pravih lepotic na domači sceni in obleke so zadnje po kateri se ...prikaži več sme soditi človeka. Sicer pa je članek napisan tako nesramno, da četudi bi ostal zgolj v nekem fajlu na računalniku in neobjavljen, ne bi bilo prav nobene škode. Pika, toži to skropucalko od "novinarke" in z iztoženim denarjem poplačaj sodne stroške aktualnega primera. :)

  • BorutK 08:52 07.september 2013.

    "Oh, bodimo pošteni, le katera bi se ga branila!"Tud če je treba krast a ne? Sramota si za novinarje...