Magazin > VIP
86 ogledov

Kosmati razvajenci estradnikov

Iryna Osypenko, Matjaž Nemec
1/12
Benjamin Kovač
Beli, črni, rjavi in pisani kosmatinci so včeraj zavzeli Tivolski grad. Prišli so v družbi svojih lastnikov, med katerimi niso manjkali niti znani obrazi, ki so nam zaupali, kako razvajajo svoje ljubljenčke.

Ko se pomešajo različne pasme in različni pasji značaji, zna biti zelo pestro. In prav tako je minilo včerajšnje popoldne na Tivolskem gradu, kjer je oddaja 4 tačke praznovala že 300. oddajo. Okroglo obletnico so z ustvarjalci oddaje proslavili tudi številni znani obrazi, ki so s seboj pripeljali svoje ljubljenčke na štirih tačkah.

Vse za hrano
Zvezde popoldneva so bili seveda psi, ki so vsak po svoje izstopali iz množice kosmatih kep. "Maksi je scrkljan do konca, izkoristi vsako minuto, da ga čohaš," je svojega psa opisala manekenka Iryna Osypenko in dodala, da ima tudi posebne prehranjevalne navade. "Pojé čisto vse, tudi jabolka in korenje."

Maksiju je precej podobna Nežka, kosmata prijateljica igralca Uroša Smoleja. "Vse bi naredila za hrano, tudi prodala lastnika," nam je zaupal Uroš in dodal, da Nežka tudi zelo smrči. "Tako je glasna, da mora spati v ločenem prostoru."

V družbi štirih tačk so prišle tudi radijska voditeljica Špela Močnik, igralka Alenka Tetičkovič in manekenka Iris Mulej. Pevka Alenka Godec pa je svojo ljubljenko raje pustila doma. "Moja Ela je prava boječka. Vedela sem, da bo tukaj precej hrupno, zato sem raje prišla brez nje." Brez živalskega spremstva je prišla tudi Lina Kuduzović, zmagovalka prve sezone šova Slovenija ima talent, ki ima doma činčilo. "Puhija imam v kletki. Včasih mu dam hrano, včasih ne, drugače je pa priden," nam je povedala mala Lina.

Več o ljubljenčkih naših estradnikov pa si oglejte v zgornji galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.