Magazin > VIP
55 ogledov

"Kot mati sem odpovedala"

Katherine Heigl FameFlynet
Katherine Heigl je priznala, da zelo težko usklajuje materinstvo in kariero.

Leta 2009 je Katherine Heigl presenetila z novico, da je posvojila deklico iz Koreje. Po začetnem veselju je zvezdnica hitro spoznala, da je materinstvo in uspešno kariero zelo težko uskladiti. "Že od nekdaj vem, da si želim biti mati, in že od nekdaj vem, da želim biti igralka. Ko sem pri 11 letih prvič stopila pred kamero, sem vedela, da sem našla svojo strast. Zavedala sem se, da je kariero in materinstvo težko uskladiti, kljub temu pa nikoli nisem podvomila vase. Skočila sem v mrzlo vodo in želela uspeti na obeh področjih, kar mi ni uspelo," je na svojem blogu zapisala igralka.

"Odpovedala sem kot igralka, kot mati in kot žena. Bila sem pod pritiskom in popolnoma izmučena. V času z Naleigh nisem mogla uživati, ker sem se bala, da to zanjo ne bo dovolj. Vsaj zame ni bilo dovolj. Tudi v službi nisem več uživala, saj sem mislila, da sem ravnala egoistično, ker sem se odločila za kariero in otroka." Zato se je igralstvu za nekaj časa tudi odpovedala. Kmalu pa je spoznala, da brez kamere ne more živeti. "Ko moram v službo, pogledam hčer in ji razložim, da moram v službo. Ko me vpraša, zakaj, ji povem, da sem zaradi igranja boljši človek, ženska in mati. Upam, da bo nekoč razumela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.