Magazin > VIP
4194 ogledov

"Kourtney Kardashian, kako si drzneš zavajati ljudi"

kourtney kardashian Instagram
Zdravnik iz Londona zaradi najstarejše od sester Kardashian znorel.

Znane osebnosti imajo mnogokrat na množice večji vpliv kot strokovnjaki, zato je lahko zelo nevarno, če širijo zdravstvene nasvete ali informacije, ki so nepreverjene.

Kourtney Kardashian je pred kratkim na Instagramu delila "zgodbo“, ki jo je sicer pozeneje umaknila, v kateri je bilo zapisano, da kirurške maske povzročajo raka, ker so "narejene iz PTFE-ja (politetrafluoretilena)“.

Da nekatere maske res vsebujejo to snov, drži, večina pa jih je narejena iz polipropilena. Tudi če maska vsebuje PFTE, je verjetnost, da bi zaradi njih prišlo do zdravstvenih težav, zanemarljiva, piše fullfact.org.

kourtney kardashian | Avtor: Instagram Instagram

To je potrdil tudi zdravnik iz Londona, ki mu je po zvezdničini objavi počil film. "Kourtney Kardashian, kako si drzneš zavajati ljudi in trditi, da maske povzročajo raka. Zdravniki te jeb*** maske nosimo že desetletja. Ali se sploh zavedaš, kako smešne so tvoje izjave? Maske rešujejo življenja. Ker si lažne informacije delila s svojimi sledilci, boš neposredno odgovorna za smrti ljudi,“ je zapisal dr. Josh Wolrich in sledilce pozval, naj Kourtneyjino zgodbo prijavijo, saj je situacija zelo resna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Joshua Wolrich MBBS MRCS (@drjoshuawolrich) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.