Magazin > VIP
2287 ogledov

Kourtney Kardashian: Otroka rešili z nujno operacijo

kourtney kardashian, travis baker Profimedia
Šok za najstarejšo od sester Kardashian.

Skupina Blink-182 je prvega septembra sporočila, da Travis Baker zaradi nujnih družinskih zadev zapušča turnejo po Evropi, njegova boljša polovica, Kourtney Kardashian, pa je sedaj razkrila, kaj se je zgodilo.

Noseča 44-letnica je potrebovala nujen poseg, ki je rešil njenega še nerojenega sina. "Večno bom hvaležna svojim neverjetnim zdravnikom, ki so rešili najinega otroka. Globoko hvaležna sem soprogu, ki je zapustil turnejo in pohitel, da bi bil ob meni in pozneje srbel zame. Moja skala." Kourtney se je zahvalila tudi svoji mami Kris Jenner: "Hvala, da si me ves čas držala za roko."

"Kot nekdo, ki je imel v preteklosti tri zelo lahke nosečnosti, nisem bila pripravljena na strah, ki pride z nujno operacijo ploda. Mislim, da nihče, ki ni prestal podobne situacije, ne more razumeti tega občutka strahu. Imam povsem novo razumevanje in spoštovanje do mamic, ki so se morale med nosečnostjo boriti za svoje otroke," je še povedala zvezdnica. 

Kourtney je v zakon z glasbenikom prinesla tri otroke, ki so se ji rodili v zvezi s Scottom Disickom - Masona (13), Penelope (10) in Reigna (8). Za Travisa bo to tretji otrok. Shanna Moakler mu je rodila sina Landona (19)  in hčer Alabamo (17). 

Kourtney in Travis sta uradno par od leta 2021. Od takrat so jima paparaci za petami. Nekoč so ju ujeli v zelo vročih položajih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.