Magazin > VIP
36 ogledov

Kourtney Kardashian že drugič mamica

Kourtney Kardashian FameFlynet
Resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian je včeraj povila drugega otroka. Tokrat je rodila deklico.

Ena najbolj slavnih sester na svetu, Kourtney Kardashian, je včeraj zgodaj zjutraj v Los Angelesu rodila deklico, ki sta ji z izbrancem Scottom Disickom nadela pravljično ime Penelope Scotland. "S Scottom sva naravnost presrečna, da se nama je pridružil še en mali angel," je za ameriški spletni portal E! news povedala Kourtney. "Počutiva se zelo blagoslovljena, obe z malčico pa se počutiva dobro," je še dodala.

Ob srečnem dogodku pa je svoje dodala tudi glava družine, Kris Jenner: "Bilo je čudovito, porod je bil lahek. Penelope je tako lepa, zelo je podobna bratcu Masonu. Zelo smo srečni."

Kourtney in Scott, ki sta skupaj že dolgo let, imata že dveletnega sina Masona, čigar porod so spremljale tudi kamere njihovega resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians. Par se za zdaj še odloča, ali bosta v šovu prikazala tudi porod hčerke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.