Magazin > VIP
1433 ogledov

Kralj bolan, Kate bolna, bivša bolna, princ Andrew pa takole ...

princ andrew
1/3
Profimedia
Nasmejan do ušes ...

Princ Andrew je bil zaradi škandala, povezanega s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, in tožbi, ki jo je proti njemu sprožila ena od žrtev, ob vse svoje kraljeve nazive, predati pa je moral tudi svoje odgovornosti kot vidnejši član dvora.

A sedaj je zapihal drugačen veter. Kralj se bori z rakom, prestolonaslednikova žena je na bolniškem dopustu in Andrew je zgrabil priložnost ter se v imenu kraljeve družine v spremstvu nekdanje žene Fergie, ki se prav tako bori z rakom, hčerke in sestre udeležil spominske slovesnosti za grškega kralja Konstantina. Še več ... Bil je na čelu modrokrvne procesije in se režal kot pečen maček. 

Družino bi moral na žalno slovesnost za botra pospremiti William, a je prihod odpovedal 45 minut pred začetkom dogodka, in sicer iz osebnih razlogov. Čeprav je bil Andrew prvi, ki je vstopil v cerkev, pa je bilo vsem jasno, kdo je imel tistega dne glavno besedo. Kraljica Camilla je bila tista, ki je v cerkev stopila kot zadnja - najpomembnejša gostja. 

"Andrew je bil verjetno presrečen. Všeč mu je pozornost. Sicer ne prevzema kraljevih nalog, prepričan pa je, da je pomemben del družine in da se to ni spremenilo," poroča Page Six. 

 

Komentarjev 2
  • linlina 18:16 09.marec 2024.

    Kako pa ti veš kaj koga zanima? Saj se edino ti oglašaš kot podrepna mačka.

  • Ender3 15:47 09.marec 2024.

    Bolj kot omenjeni me skrbi bolezen avtorja. Ne zna prenehati objavljati rumenih vsebin, ki večine ne zanimajo..