Magazin > VIP
15344 ogledov

Kraljeva spalnica je zaradi njegovih zdravstvenih težav opremljena tudi s tem

Kralj Karel III. Profimedia
Kaj vse razkriva nova knjiga?

Nova knjiga Ingrid Seward z naslovom ‘My mother and I’ opisuje zapleten odnos, ki ga je imela kraljica Elizabeta s svojim sinom Karlom III. Glede na trditve v knjigi ima Karel III. težave s sinusi in zato spi v šotoru s kisikom.

Knjiga opisuje, kako so Karla III. v veliki meri vzgajale varuške, medtem ko je Elizabeta opravljala svoje kraljeve dolžnosti. Charles naj bi že od nekdaj vedel, da bo postal prestolonaslednik in je temu prilagodil tudi življenjski slog, ki je v knjigi opisan kot nenavaden. Seward je zapisala: "Kraljica nikoli ni razumela Charlesovega razvajenega življenjskega sloga in se je zdela precej skrivnostna, saj Charles po naravi ni sebičen človek, toda življenje, v katerega je bil rojen, mu je pogosto preprečilo, da bi upošteval druge.” Knjiga razkriva tudi nekatere podrobnosti o Harryjevem razmerju z Meghan, in sicer da je imel pokojni princ Philip šifriran vzdevek za Meghan, ki je bil 'DoW', ker ga je zelo spominjala na Wallis Simpson, vojvodinjo Windsorsko, piše Daily Record.

Nedavno so sicer Karlu III. diagnosticirali raka, ki so ga odkrili med operacijo prostate konec januarja. Kralj že okreva, pred kratkim je bil opažen s kraljico Camillo, kako se je iz svojega zasebnega doma v Sandringhamu vrnil v London, da bi nadaljeval zdravljenje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 14:24 16.februar 2024.

    BMK

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:16 16.februar 2024.

    "Kraljeva spalnica je zaradi njegovih zdravstvenih težav opremljena tudi s tem", in potem spis o vsem drugem,samo o tem ne,kar je v naslovu,kreteni novinarski!!!