Magazin > VIP
45 ogledov

Kraljevska disko poroka

Darila zavračata in svate prosita, naj denar namenijo dobrodelnim organizacijam. Žurnal24 main
Princ William in Kate Middleton bosta pripravila pravo disko poroko.

Viri so razkrili, da zaročenca pripravljata poročni sprejem, na katerem bosta plesala na pesmi skupine Abba, ki jo Kate menda obožuje. Poleg Abbe bo na sprejemu slišati tudi Duran Duran, Culture Club in Spandau Ballet. "To bo prava disko poroka. William in Kate si želita sproščenega vzdušja, zato bosta tudi po poroki priredila divjo zabavo, na kateri se bo plesalo vso noč," je za revijo The Sun razkril neimenovani vir.

Čeprav bo poroka Williama in Kate potekala v nekoliko bolj sproščenem vzdušju, kot je v navadi pri kraljevskih porokah, pa Williama v skrb spravlja njegov brat Harry. Menda je navihani princ pripravil govor, v katerem se norčuje iz bratove pričeske, kar naj bi Williama strašno jezilo. Znano je namreč, da je 28-letni princ močno občutljiv, ko gre za njegove lase, saj so ti iz leta v leto redkejši.

"William je brata vedno zafrkaval, ker je rdečelas in sedaj se mu bo Harry maščeval. Izpostavil bo, da so njegovi lasje res rdeči, so pa tudi gosti," pravi vir in dodaja, da se imata brata kljub neprestanemu zbadanju izjemno rada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.