Magazin > VIP
25762 ogledov

Kraljica na Williamovi poroki s Kate besna kot ris

kraljica elizabeta Profimedia
Od takrat je s sabo vedno nosila rezervni par rokavic.

29. april 2011 je bil za kraljevo družino pomemben dan. Na ta dan je namreč bodoči kralj William pred bogom in svetom večno zvestobo obljubil Kate Middleton. Kraljica je žarela od ponosa, rdeča lička pa je menda dobila tudi od jeze ...

Ko se je v kočiji peljala proti cerkvi, je med pozdravljanjem navdušene množice opazila, da je v njeni levi rokavici luknja. Kraljica je ves dan luknjo prekrivala z desno roko, kar kažejo tudi fotografije.

kraljica elizabeta | Avtor: Profimedia Profimedia

Zaradi te napake stilistov naj bi monarhinja znorela. Postavila je celo novo pravilo - od tistega dne dalje ji mora biti na vsakem uradnem dogodku na voljo še rezervni par rokavic, je povedal  Bernard Connolly, stilist, ki je v tistem času delal za kraljico. 

Connollyju je zaradi tega še vedno neprijetno. "To se ne sme zgoditi na modni reviji, med snemanjem, še najmanj pa monarhinji. Ni šlo za neko zaroko ... Poročil se je bodoči kralj," danes pravi stilist, ki še zdaj ne more verjeti, da se o tej temi ni poročalo. 

kraljica elizabeta | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 4
  • Avatar jate
    jate 16:30 18.februar 2023.

    no,pa naj ji zdaj na nagrobnik dajo ene rokavice,da bo lahko v miru počivala,če ji je bil to tako velik problem.....svašta....

  • Avatar Zala
    Zala 16:13 18.februar 2023.

    Kar nekaj nakladate. Verjeti, da se cel dan se ni nihče našel, ki bi kraljici prinesel nov par rokavic.

  • Stajerc 13:08 18.februar 2023.

    Ma nakladanje enega bi poslala po nove rokavice saj ni bla na luni