Magazin > VIP
15332 ogledov

Kraljica zapečatila Camillino usodo

kraljica elizabeta II. Profimedia
Kraljica Elizabeta II. je ob pomembni obletnici sporočila, kaj si želi za Camillo.

Že vse od poroke prestolonaslednika princa Charlesa s Camillo leta 2005 se ugiba, kakšen naziv bo vojvodinja imela po tem, ko bo Charles postal kralj. Bo Camilli pripadel naziv kraljica ali ne? 

Kraljica Elizabeta II. je v sporočilu ob današnji obletnici zapisala, da si iskreno želi, da bi Camillo, ko bo prišel ta čas, nazivajo s kraljico. Dodala je, da upa, da bodo Britanci nudili njenemu sinu in njegovi soprogi enako podporo, kot so jo njej. 

Charles in Camilla sta sporočila, da sta "ganjena in počaščena"

Ugibanj o tem, ali bo Camilla postala princesa ali kraljica, je tako konec. Ko sta se poročila, je bilo namreč nakazano, da bo Camilli pripadal naslov princese, čeprav so žene kraljev v preteklosti avtomatsko dobile naziv kraljica. Razlog za to je bila velika nenaklonjenost javnosti Camilli. 

Camilla je bila v letih po smrtih princese Diane skorajda državni sovražnik številka ena, a je sčasoma večji del javnosti pridobila na svojo stran. 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:09 06.februar 2022.

    No pa je Camila končno dočakala ta dan. Saj je bila zelo lojalna, zelo dolgo časa, tako da bi človek rekel, da si je to zaslužila.

  • Toma 11:48 06.februar 2022.

    Kraljica mačeha, kot v pravljici!

  • mph2 11:15 06.februar 2022.

    Kakšen bebav naslov, napisali ste kot, da bo slabo za Camillo, kar se je kraljica odločila, pa je ravno obratno.