Magazin > VIP
5896 ogledov

Kraljica zaradi Meghan in Harryja udarila po mizi

kraljica elizabeta Profimedia
Spremenila bo protokol.

Na dvoru je doslej veljalo pravijo, da se govoric o kraljevi družini, še zlasti o kraljici, ne komentira. "Ne pritožuj se in ne razlagaj,“ je moto, ki se ga držijo britanski modrokrvneži. Da je Meghan med turnejo po Afriki namignila, da je nihče ne vpraša po počutju in da ji je težko, nato pa sta s Harryjem po monarhiji udarila še v pogovoru z Oprah, v palači ni bilo dobro sprejeto. 

Kraljica pa si je očitno njune besede vzela k srcu. Neimenovani vir namreč trdi, da je Elizabeta II. sklenila, da se bodo odslej odzivali na laži, ki se bodo pojavljale v javnosti. Svojim uslužbencem naj bi že naročila, naj komentirajo neresnice o vidnejših članih družine. 

Zadnjo informacijo, ki je zaokrožila po spletu in ni bila resnična, je objavil BBC, ki je poročal, da Harry in Meghan kraljice nista vprašala, ali lahko hčerko poimenujeta Lilibet. Kot je znano, sta se s tem imenom poklonila kraljici, saj je to njen vzdevek. Harry se je na članek takoj odzval in celo zagrozil s tožbo. Njegov predstavnik za javnost je dejal, da sta od kraljice dobila blagoslov in da hčerke ne bi tako poimenovala, če se kraljica ne bi strinjala. 

Dvor tovrstnih govoric doslej ni komentiral, kar pa se bo kmalu spremenilo. Nazadnje so se oglasi, ko so mediji poročali, da je Kate svojo svakinjo pred poroko spravila v jok. 

Komentarjev 1
  • Ronald_Redding 11:30 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦