Magazin > VIP
47 ogledov

Kraljice Elizabete II. ne bo na zabavi

Kraljica Elizabeta II. se bo po uradnem sprejemu umaknila. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Kraljice Elizabete II. ne bo na večerni zabavi, so sporočili iz Buckinghamske palače. Bo pa ta očitno daleč od formalne, saj bodo za to priložnost v dvorano namestili celo disko kroglo.

Iz Buckinghamske palače so sporočili, da kraljice Elizabete II. na petkovi večerni poročni zabavi, ki jo pripravlja ženinov oče princ Charles, ne bo. S soprogom princem Filipom bosta v Buckinghamski palači gostila sprejem za okoli 600 gostov, nato pa se bosta umaknila.

 

Princ Harry | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Poleg poročnega plesa in razpoloženja na zabavi bosta Elizabeta II. In Filip prikrajšana tudi za govor svojega vnuka princa Harryja, ženinove priče, ter nevestinega očeta Michaela Middletona. Williamovemu bratu tako ne bo potrebno skrbno izbirati besed.

 

Kot je namreč razkril pred dnevi, ga nameravajo s še dvema ženinovima prijateljema močno osramotiti, tako da bo izgubil še nekaj več las. "Vsi trije bomo poskrbeli, da bodo ljudje izvedeli dobre in slabe stvari iz let, ko smo bili še mlajši. Pripravljenih imam kar nekaj zgodbic, a ker bo tam moja babica, bom pazljivo izbiral besede." Zdaj mu jih ne bo treba.

Za nekaj razburjenja naj bi po poročanju britanskega časnika Daily Mail poskrbela tudi Katina sestra in poročna priča Pippa. Ta je namreč želela v Buckinghamski palači za boljše vzdušje na zabavi namestiti disko kroglo, s tem pa izzvala nemalo ogorčenja pri osebju. A so ostali nemočni, potem ko je njen predlog podprl princ William. Ta si namreč zelo želi, da bi bila zabava čim bolj drugačna od formalnega sprejema, ki ga bo po poroki organizirala kraljica.

Kraljevo poroko je sicer včeraj zmotila politika, saj se je Velika Britanija odločila protestno umakniti vabilo veleposlaniku Sirije v Londonu Samiju Khiyamiju, in sicer v znak protesta zaradi nasilnega zatrtja protivladnih protestov v Siriji, v katerih naj bi bilo od sredine marca ubitih že več kot 450 ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.