Magazin > VIP
170 ogledov

Kraljičin žur v družbi pop zvezdnikov

Diamantna obletnica
1/20
Reuters
Kraljica Elizabeta II. je včeraj v vrsti proslav ob šestdesetletnici vladavine dodala še pop koncert v britanski prestolnici.

Spektakularni koncert v čast šestdesetletnici vladavine kraljice Elizabete II. je včeraj s skladbo Let Me Intertain You odprl pop zvezdnik Robbie Williams. Koncert pred Buckinghamsko palačo je spremljalo 18 tisoč gledalcev, ki so po ulicah postavili šotore in mize ter si pripravili prave kraljevske pojedine. Obvezna oprema ulične zabave so bile britanske zastavice in maske s podobami članov kraljeve družine, najbolj zagreti pa so se našemili celo v kostume.

Pop koncert, na katerem so med drugim nastopili Annie Lennox, Elton John, Gary Barlow in Cheryl Cole, Kylie Minogue, Jessie J, Stevie Wonder, Paul McCartney in Tom Jones, je z ganljivim govorom popestril tudi princ Charles. "Mami, zaradi tebe smo lahko ponosni, da smo Britanci," je kraljico raznežil Charles. V koncertu pa je najbolj užival prav mlajši del kraljeve družine: princa Harry in William ter vojvodinja Catherine. Prenos koncerta si je pred televizijskimi ekrani ogledala milijarda ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.