Magazin > VIP
34 ogledov

Kraljičino "neprecenljivo" darilo Kate

Kate Middleton, kraljica Elizabeta Reuters
Britanska kraljica je v znak svoje naklonjenosti novopečeni soprogi njenega vnuka Williama Kate podarila "neprecenljivo“ darilo.

Očitno je britanski kraljici Elizabeti II. zelo všeč nova članica njihove kraljeve družine, soproga vnuka Williama Kate Middleton. Novopočeni princesi je namreč podarila dva "sentimentalno neprecenljiva“ srebrna servirna pladnja, ki sta včasih pripadala njenemu očetu, kralju Georgeu VI.

To sicer ni nič kaj podobno 85-letni kraljici, ki naj ne bi še nikoli podarila tako pomembnega darila nekomu, ki se je priženil v družino. "Da je njeno visočanstvo podarilo takšno darilo od svojega očeta je brez primere,“ je povedal neimenovani kraljevi vir. "Vendar meni, da je Kate popolna soproga za Williama. Želi jo bolje spoznati in ji svetovati glede njene nove vloge.“ Kate in kraljica se sicer že zdaj redno pogovarjata po telefonu in Elizabeta verjame, da bi se mlada Kate lahko daleč bolj prilagodila kraljevemu življenju kot njena tašča, princesa Diana. Poleg tega je prepričana, da bi William in Kate lahko zagotovila dobro prihodnost monarhiji.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.