Magazin > VIP
1954 ogledov

Kreativnega direktorja POP TV presenetila tašča

Bojana ksela
1/12
Osebni arhiv
Kreativnemu direktorju POP TV Donaldu Roseju in nekdanji novinarki 24ur Bojani Kseli je najlepše darilo za poroko podarila Donaldova hčerka Tanita.

"Na ta dan je nastalo veliko čudovitih spominov in ponovila bi vsako uro, vsako minuto. Zabavala sva se že na poti na ljubljanski grad, kamor sva se odpeljala s taksijem. Želela sva neobičajno poroko, po najini meri in tako sva jo tudi izpeljala,“ sta za naš portal razkrila mladoporočenca.

Poroka je bila zares nekaj posebnega. Ko sta si Donald in Bojana, ki se je iz redakcije 24ur preselila v razvojni oddelek POP TV,  obljubila večno zvestobo, sta bila ob njiju le poročni priči, novinarka Vera Lađić in vodja razvojnega oddelka Tomaž Radšel. Četverica se je nato odpeljala naravnost na zabavo, na katero so bili povabljeni le prijatelji in sodelavci. "Mnogi naju sprašujejo, kako so najino odločitev sprejeli starši. Z njimi ni bilo težav, saj imava srečo, da so tako svobodomiselni. Že od začetka so naju podpirali, predvsem moj oče Marijan. Res pa je, da se je scenarij na koncu malo spremenil. Na gradu naju je namreč presenetila moja mama Danica Ksela (dopisnica POP TV, op. avt.) in ker je bila že tam, nama ni preostalo drugega, kot da jo povabiva še na žur (smeh). Lahko povem, da je bila odločitev več kot prava, saj je skakala in plesala do zgodnjih jutranjih ur (smeh).“

Zaljubljenca, ki bosta medene tedne preživela v Avstraliji, pravita, da se bosta energije, ki je bila tistega dne v zraku, spominjala za vedno. Tako kot tudi darila, ki sta ga prejela od Donaldove hčerke Tanite, ki jima je izdelala obesek in ga v znak podpore zaklenila na mostu zaljubljencev v centru Ljubljane.

"Oba se strinjava, da je bilo to noč ljubezen čutiti tudi med povabljenimi. Hvaležna sva jim, za vsa presenečenja, plesne "muve“ in odbite selfije,“ sta za nas še izdala mladoporočenca, ki jima na skupni poti želimo veliko sreče in ljubezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.