Magazin > VIP
29407 ogledov

Kriki med snemanjem intervjuja z Miho Hercogom

lea mederal, miha hercog Youtube
Nezaželeno spremstvo.

Lea Mederal Gams je v svoji pohodniški oddaji Potep z Leo gostila glasbenika Miho Hercoga, s katerim sta se povzpela do Ušes Istre (Veli Badin), ki se nahaja v bližini Sočerge.

V pogovoru sta se seveda dotaknila tudi najbolj vroče teme letošnje zime - Mihove ločitve od Saše Lendero. Kot je znano, sta se naša znana glasbenika zaročila pred kamerami, in sicer v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko. Leo je zanimalo, zakaj se je odločil ta dogodek deliti z javnostjo. "Ne vem, po navdihu. Zdelo se mi je zanimivo. Če sva že medijski osebnosti, zakaj ne bi naredila še ene medijske zaroke."

"Vsi smo mislili, da je to najlepša zgodba v zadnjem letu, nato pa ni šlo," je pogovor nadaljevala voditeljica. "Življenje prinese marsikaj. Vedno pravim, da se vsaka stvar zgodi z razlogom oziroma da je že moralo biti tako. Bog ve, zakaj. Ne vem ..." je razložil Hercog. "Kako ne veš?" je vztrajala Lea. "Zakaj se je to zgodilo? Je že bil neki razlog. Me že čaka neka druga stvar," je odgovoril Miha in dodal, da o razlogih za konec zakona ni nikoli javno govoril, saj gre za osebne stvari. Dejal je še, da je pomembno, da se s Sašo zaradi otroka dobro razumeta, a priznal: "Saj so neke zamere. Grenak priokus ostane na obeh straneh, ampak treba je preseči sebe in svoj ego, da otroka ne spravljaš v stres."

Lea in Miha sta na potepu uživala, pot nazaj pa je bila adrenalinska, saj sta morala mimo treh kač. Lea krikov ni mogla zadržati ...

Komentarjev 1