Magazin > VIP
24 ogledov

Kris Humphries izgubil poročni prstan

Kim Kardashian, Kris Humphries Flynet
Mož Kim Kardashian je prejšnji teden na letališču v Minnesoti izgubil poročni prstan, vreden deset tisoč dolarjev.

Od avgusta mož resničnostne zvezdnice Kim Kardashian, košarkar Kris Humphries, je prejšnji petek postal popolnoma paničen, ko je na letališču v Minneapolisu založil svoj poročni prstan. Drama se je začela, ko je moral košarkar ob prehodu čez detektor kovin odstraniti obroček. Medtem ko si ga je poskušal natakniti nazaj na prst, mu je ponesreči padel na tla. Zvezdnik se je v paniki spravil na kolena in med iskanjem dragocenega kosa zlatnine vpil: "Kje je moj prstan?"

Na srečo je njegovo nezgodo še pravočasno opazil Omar Ahmad, ki je zvezdnika prepoznal kot Kiminega moža ter mu nemudoma priskočil na pomoč pri iskanju. "Plazil se je po kolenih in ga iskal pod rentgenskim aparatom. Nihče mu ni pomagal, zato sem mu priskočil na pomoč. Rekel sem mu: 'Pomagal ti ga bom najti, da se ti ne bo treba nocoj ukvarjati s tem'." Po desetih minutah iskanja je bil Omar tisti, ki ga je našel. "Kris je bil res hvaležen, da sem mu pomagal," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.