Magazin > VIP
33 ogledov

Kris Humphries ni vedel, da se ločuje

Kim Kardashian, Kris Humphries
1/12
Flynet
Kim Kardashian je tudi za medije potrdila novico o ločitvi, medtem pa naj bi bil njen soprog Kris obupan, ko je izvedel, da je Kim vložila zahtevek za ločitev.

Ko je v javnost prišla novica o ločitvi Kim Kardashian in Krisa Humphriesa po le 72 dneh zakona, je svojo plat zgodbe povedal tudi NBA košarkar. "Popolnoma sem predan temu zakonu in vsemu, kar predstavlja. Ljubim svojo soprogo in bil sem obupan, ko sem izvedel, da je zahtevala ločitev," je razkril ter dodal: "Pripravljen sem storiti vse, kar je potrebno, da bi se izšlo."

"Želela sem si, da bi zakon trajal večno"
Kim je novico o njunem razhodu potrdila tudi sama, v izjavi za medije pa je povedala: "Po temeljitem razmisleku sem se odločila končati svoj zakon. Upam, da vsi razumejo, da to ni bila lahka odločitev. Želela sem si, da bi ta zakon trajal večno, vendar se včasih stvari ne izidejo tako, kot smo načrtovali. Ostala bova prijatelja in drug drugemu želiva vse najboljše," je še dodala.

Kim je sicer v zahtevku, ki ga je včeraj vložila na losangeleškem sodišču, kot razlog za ločitev navedla "nepremostljive razlike".

Parček se je poročil 20. avgusta pred 440 svati med razkošnim obredom v Kaliforniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.