Magazin > VIP
34 ogledov

Kris stopil v boj proti Kim

Kris Humphries Kim Kardashian Flynet
Kris Humphries zahteva, da se predporočna pogodba, ki jo je podpisal s Kim Kardashian, razveljavi. Košarkar meni, da to lahko doseže, saj je Kim kršila klavzulo o zasebnosti.

Ameriška spletna stran RadarOnline.com poroča, da Kris zahteva, da se predporočna pogodba s Kim razveljavi in postane nična, saj je zvezdnica kršila klavzulo o zasebnosti, ki je obema prepovedovala kakršnokoli razkrivanje intimnih podrobnosti javnosti. Ravno zato Kris noče ločitve, temveč razveljavitev zakona, saj s tem dejansko lahko doseže tudi razveljavitev predporočne pogodbe. Kot razlog za razveljavitev pa je 26-letni košarkar navedel "goljufijo", kar mu lahko še dodatno pomaga.

Če bo sodnik njun zakon res razveljavil zaradi goljufije, bo predporočna pogodba postala nična, saj po kalifornijskih zakonih Kris in Kim potemtakem sploh nista bila zakonito poročena. "Kris ima očitno odlične odvetnike. Kot kaže, se je končno odločil, da ne bo več Kimin predpražnik in je stvari vzel v svoje roke," je za spletno stran RadarOnline.com povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.