Magazin > VIP
37 ogledov

Krisov prvi intervju po razhodu s Kim

Kris Humphries Flynet
Nekdanji življenjski partner Kim Kardashian je na ameriški televiziji včeraj dal svoj prvi intervju, odkar sta z resničnostno zvezdnico začela postopek ločitve.

Kris Humphries se je včeraj pojavil v televizijski oddaji Good Morning America, v kateri pa se je spretno izogibal vprašanjem o razhodu z njegovo kmalu nekdanjo ženo Kim Kardashian po le 72 dneh zakona. Poudaril pa je, da gre z življenjem naprej. "V življenju se zgodijo določene stvari in moraš dalje. Tako sem navdušen, da se pričenja NBA sezona in sem pripravljen nanjo," je povedal. Kris, ki je na Kimin zahtevek za ločitev odgovoril tako s postopkom za razvezo zakona kot za njegovo razveljavitev, tudi ni želel komentirati možnih razpletov ločitvenih postopkov. "Trenutno sem osredotočen na košarko, druge reči pa se bodo odvile same po sebi."

Ob njunem razhodu so se sicer pojavile številne govorice, da je bil razlog za razpad njunega zakona resničnostni šov Keeping Up with Kardashians. "Ne morem reči gotovo da ali ne. To je edinkrat, da sem bil poročen," je pojasnil. Na vprašanje, ali jo še vedno ljubi, pa je dvomljivo odgovoril: "Osredotočen sem le na stvari, ki jih lahko nadzorujem." To pomeni košarko, čeprav se bo 26-letni zvezdnik poleg svoje kariere posvetil tudi svoji fundaciji, ki se ukvarja z debelostjo otrok in tako poskušal pomagati drugim ljudem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.