Magazin > VIP
30 ogledov

Kristen je preveč sram, da bi se udeležila premiere

Kristen Stewart EPA
Kristen Stewart se po nedavnem prešuštniškem škandalu ne upa pojaviti na londonski premieri svojega novega filma On the road.

Dvaindvajsetletna igralka Kristen Stewart se je pred afero s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom, v kateri je odigrala glavno vlogo, 16. avgusta nameravala udeležiti londonske premiere svojega novega filma On the Road, posnetega po knjižni predlogi Jacka Kerouaca. V zadnjih tednih pa so se stvari precej spremenile. "Kristen se ne bo pojavila na rdeči preprogi. Trenutno jo je preveč sram, da bi se pokazala v javnosti," je razkril neimenovani vir za Radaronline. Zvezdnica namreč na premieri ne želi prevzeti vse pozornosti filmu, na katerega je zelo ponosna. "Želi si, da bi film in njeno igro videli v pravi luči – kot odlično adaptacijo klasičnega romana," je še povedal vir ter dodal, da bi ji bilo tudi neprijetno, da bi se na rdeči preprogi pojavila ob boku svojega soigralca Toma Sturridgea, ki je dober prijatelj z Robertom Pattinsonom.

Za razliko od nje pa naj bi se Rob 13. avgusta pojavil na premieri svojega filma Cosmopolis v Los Angelesu, ko se bo po škandalu prvič pokazal v javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.