Magazin > VIP
29 ogledov

Kristen obupana zaradi Robertove nove

Robert Pattinson
1/2
FameFlynet
Čeprav Kristen Stewart in Robert Pattinson že lep čas nista več par, igralka očitno še ni prebolela lepega zvezdnika. Kristen naj bi bila namreč šokirana, ko je izvedela, da hodi z njeno znanko.

Ameriški mediji Roberta Pattinsona po novem povezujejo z manekenko Dylan Penn, ki je hčerka legendarnega holivudskega igralca Seana Penna in igralke Robin Wright pa tudi znanka Robertovega bivšega dekleta Kristen Stewart. Ravno zaradi tega naj bi bila mlada igralka obupana in depresivna, ker ne more sprejeti dejstva, da sta par. "Kristen ne razume, kako ji je Robert lahko naredil to. Na svetu je na milijone deklet, on pa se je moral poparčkati ravno z Dylan," je za Hollywood Life povedal vir blizu 23-letne igralke.

Revija People pa medtem poroča, da je Robert zelo zaljubljen v svoje novo dekle, s katerim naj bi bila skupaj že dva meseca. Na Kristen je očitno že čisto pozabil in se na njene želje ne ozira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.