Magazin > VIP
22 ogledov

Kristen varala Roberta od prvega dne

Robert Pattinson, Kristen Stewart FameFlynet
Kristen Stewart naj bi Roberta Pattinsona varala od samega začetka zveze.

Njeni prijatelji se čudijo, da je njena afera s poročenim režiserjem prišla na dan tako pozno, saj pravijo, da se to ni zgodilo prvič. Ne morejo verjeti, da Kristen niso ujeli že prej, saj se je na začetku zveze z Robertom vračala k nekdanjemu fantu Michaelu Angaranu, dlje časa pa ji je bil všeč soigralec iz sage Somraka Taylor Lautner.

"Vsi so vedeli za njuno prijateljstvo, le malo pa jih je poznalo ozadje zgodbe in koliko sta si blizu. Vedno je iskala razloge, da se druži s Taylorjem, ko niso snemali, Robertu pa je o tem lagala," je povedal vir za medije.

Čeprav sta Kristen in Robert navzven delovala kot trden in zelo zaljubljen par, naj bi bila njuna zveza prava farsa. Med snemanjem filma Welcome to the Rileys naj bi se igralka zapletla z enim od asistentov producenta, vendar je on vse prikril, ker je imel dekle.

Čeprav je bila ob nedavni ločitvi od Roberta igralka zelo iz sebe, je na filmskem festivalu v Torontu brez sramu flirtala z Jamesom Francom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.