Magazin > VIP
16 ogledov

Kristen živi od cigaret in energijskih pijač

Kristen Stewart FameFlynet
Kristen Stewart se uničuje, pravijo njeni prijatelj. Medtem pa se Robert Pattinson pripravlja na počitnice z Leonardom DiCapriem.

"Kristen je živčna razvalina. Živi od energijskih pijač, cigaret in čipsa," pravijo znanci Kristen Stewart, ki se očitno še vedno ni sprijaznila, da jo je Robert Pattinson zapustil. Igralka, ki se je spustila v razmerje s poročenim režiserjem, se skriva pri prijatelju in le redkokdaj zapusti hišo. "Ko ji ponudijo hrano, se zlaže, da je ravnokar jedla ali pa da ji je zelo slabo in bo vse zbruhala," še dodaja vir.

Leo Roba povabil na počitnice

Da bi Rob čimprej pozabil na ponižanje, ki ga je doletelo zaradi Kristeninega varanja, ga je Leonardo DiCaprio povabil na počitnice v Portoriko. "Leo je Roba presenetil s povabilom na zaključno zabavo po snemanju filma Runner, runner. Na obali bo najel vilo za svoje prijatelje, v kateri bodo lahko brezskrbno uživali."

Rob je Lea spoznal prek skupne prijateljice Reese Witherspoon. "Leo se je pošalil, da bosta lahko primerjala kolekcijo čepic. Obljubil mu je tudi, da se bo zelo hitro znašel v objemu manekenke," je povedal vir in dodal, da je DiCaprio prepričan, da bo Robu v teh težkih časih moška družba dobro dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.