Magazin > VIP
41 ogledov

Krisu ni bilo več do seksa s Kim

Kim Kardashian, Kris Humphries Flynet
Kris Humphries po prihodu z medenih tednov ni želel več opravljati svojih zakonskih dolžnosti s svojo novopečeno ženo, ki naj bi zaradi tega začela sumiti v njegovo spolno opredeljenost. Kris sprožil postopek za razveljavitev zakona.

O tem, kaj je šlo narobe v 72-dnevnem zakonu Kim Kardashian in Krisa Humphriesa, govorice kar ne potihnejo. Med drugim naj bi Krisu po prihodu z njunih medenih tednov v Italiji pošel spolni apetit, navaja revija Star, zaradi česar naj bi resničnostna zvezdnica začela dvomiti v spolno opredeljenost svojega kmalu bivšega moža. Košarkar namreč ni več kazal nobenega zanimanja za seks z njo. "Ko sta se vrnila z medenih tednov, nista seksala več tednov. Nekega večera ga je Kim v hotelu začela zapeljevati s striptizom, vendar ni niti premaknil pogleda s televizije," je reviji zaupal neimenovani vir.

Seksi starleta je svoje skrbi zaupala sestri Khloe, ki pa se je začela spraševati, ali morebiti ni homoseksualec. Kim se je sicer to najprej zdelo smešno, vendar bolj kot je razmišljala, bolj verjetno se ji je zdelo. "Obstajali so določeni znaki," je še povedal vir.

Košarkarjevi prijatelji iz NBA sicer zavračajo takšne navedbe, saj naj bi bile popolnoma smešne in neresnične.

Namesto ločitve razveljavitev zakona?
Pred dnevi je Kris prek svojega tiskovnega predstavnika tudi potrdil, da bi se rad izognil postopku ločitve, zato zahteva razveljavitev zakona, ki je trajal zgolj 72 dni. Za ta postopek je že zaprosil na sodišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.