Magazin > VIP
56 ogledov

Krona je končno na Marikini glavi

Marika Savšek
1/9
Žurnal24 main
Potem ko so organizatorji priznali napako, da so v napačnem vrstnem redu razglasili tri finalistke, so novi zmagovalki Mariki Savšek danes končno predali lento in krono.

Po zmešnjavi z imeni je danes sledilo zaključno dejanje – predaja krone pravi nosilki naslova miss Universe 2010, Mariki Savšek. Ta je končno dobila vse, kar spada k prestižnemu nazivu miss Universe.

"Zdaj sem pa res srečna, ker imam vse, kar bi morala imeti že v petek," je razložila Marika in dodala, da je občutek vseeno drugačen, kot bi ga imela na velikem odru, ampak je vseeno zelo vesela, da je krona končno na njeni glavi in da lenta zmagovalke počiva na njenih ramenih.

Marika Sav%C5%A1ek Sandra Marinovi%C4%8D | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Netradicionalna predaja
Sicer je v navadi, da novi miss Universe krono preda njena predhodnica, zato smo se spraševali, kje se je danes skrivala Mirela Korać.

"Odločili smo se, da je prav, da Mariki krono predamo organizatorji in se ji s tem še enkrat opravičimo," je povedala Irena Kolenc, predstavnica za odnose z javnostmi Dela revije.

Med ponovno podelitvijo lent 2. spremljevalki Sandri Marinovič in zmagovalki Mariki, smo opazili tudi nekdanjo miss Universe 2006, Natašo Pinoza, ki je nad pripetljajem še vedno šokirana.

"Prišlo je res do človeške napake, ampak sem brez besed." Na vprašanje, kaj bi naredila, če bi se neljubi dogodek zgodil njej, odgovarja: "Vprašanje, če bi to prenesla tako profesionalno kot Sandra."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.