Magazin > VIP
44 ogledov

Krono je osvojila Sandra Marinovič

Miss Universe
1/25
Žurnal24 main
Na lepotnem tekmovanju Miss Universe, ki se je letos odvijalo v studiu Pro Plusa, je najbolj prepričala 22-letna Sandra Marinovič, ki bo slovenske barve zastopala avgusta v ZDA.

Med šestnajstimi finalistkami, ki so se letos borile za prestižni naziv miss Universe, je po mnenju žirije najbolj izstopala rjavolasa Sandra Marinovič, ki šteje 22 let in študira menedžment.

Deseta nosilka naslova miss Universe Slovenije zmage po lastnih besedah ni pričakovala, je pa lente izredno vesela, saj se je že od nekdaj želela preizkusiti na izboru za miss Universe.

Denar, ki sem ga zaslužila z zmago, bom takoj položila na varčevalni račun.
 

Manekenstvo bo prioriteta
"Nisem še čisto prišla k sebi, a sem presrečna, občutki so fenomenalni," je z navdušenjem razložila novopečena misica, ki namerava s prestižnim nazivom zaplavati le v manekenske vode. "Nikakršnega namena nimam postati pevka ali Playboyevo dekle, to me ne zanima."

Se bo pa vsekakor predala igralstvu, saj ji je naziv miss Universe omogočil študij na svetovno priznani filmski akademiji New York Film Academy. Sandra pravi, da komaj čaka, da začne s študijem. "Že od majhnega si želim igrati, saj me ideja, da se preleviš v nekoga drugega, zelo privlači."

Miss Universe 2010 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zmaga se splača
In prav gotovo so Sandro ob prijavi na tekmovanje privlačile tudi mamljive nagrade, saj so ji poleg omenjenega šolanja omogočili tudi plačano bivanje v New Yorku in mesečno žepnino 1.000 dolarjev. Za piko na i bo leto dni mesečno prejemala tudi štipendjo v višini 400 evrov.

Lepotička Sandra je na žalost mnogih predstavnikov moškega spola zasedena. S svojim fantom je srečna že pet let.

S tem pa denarnih nagrad še ni konec. Organizatorji so ji omogočili, da bo v Veliko jabolko odletela s stilom z veliko začetnico, saj so ji za potovanje namenili 3.500 evrov, samo z zmago pa je zaslužila okroglih 5.000 evrov.

Teh pa Sandra ne bo zapravila kar tako. "Denar bom takoj položila na varčevalni račun."

Cvet vesoljnih lepotic
Sicer pa sta Sandro ob profitni zmagi spremljali Tjaša Resnik, ki so ji sodniki namenili naziv prve spremljevalke, ter Marika Savšek, ki je na finalnem večeru osvojila dve lenti. Poleg tega, da je postala druga spremljevalka, se lahko pohvali tudi z naslovom miss Obrazov.

Med naštetimi lentami pa seveda ni smel manjkati niti naziv miss fotogeničnosti, ki je šel letos v roke Rebecci Kim Lekše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.