Magazin > VIP
17783 ogledov

Krušič o reševanju zveze z Ano Klašnja: Zelo sem se trudil, žal mi ni uspelo

miha krušič Planet Vau
Miha Krušič o svoji največji ljubezni - sinu Jaši.

Svetovno znani plesalec in koreograf Miha Krušič je v oddaji Planet Vau spregovoril o koncu zveze z Ano Klašnjo. Na robu solza je pripovedoval o sinu Jaši, ki je star šest let, in občutkih, ki ga preplavljajo, ko ga ni ob njem.  "Je del mene," je povedal Krušič in razložil, da sta najtežja prva dva dneva v tednu. "Vmes sem šel jaz po otroka, ker nisem mogel zdržati. Tudi zdaj ne morem," pravi.

Ko Jaše ni, ga vse boli. "Postanem hipohonder. Preveč se osredotočim na sebe, kar ni prijeten občutek in ga ne privoščim nikomur," je dejal in dodal: "Vsem rečem: Če ste se imeli tako radi, da ste naredili otroka, potem to rešite. Jaz sem se zelo trudil, žal mi ni uspelo in sem moral sprejeti to odgovornost, da bom en teden imel otroka, en teden pa ne. In je grozno."

Naš plesalec, ki je že zelo zgodaj začutil, da je očetovstvo njegovo poslanstvo, je še razkril, da je šele po šestih mesecih nastopil teden, ko zaradi svoje družinske situacije ni jokal.

Sedaj si želi partnerke, s katero bo "gledal v isto smer". "Z leti ugotoviš, da ni važno, kaj gledaš, ampak s kom gledaš v katero smer."

 

Komentarjev 3
  • Mildred_Smith 13:53 03.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:34 03.februar 2022.

    Zdej tole izpade kot bi bila Klašnja kriva za razpad zveze. A fantiču ego trpi, ker se ima on očitno čisto fino?

  • PasjaProcesija 09:03 03.februar 2022.

    Bom citiral po spominu in je nasprotno današnji predstavi v pop-medijih: "Ljubezen nista dva, ki gledata eden drugega. Ljubezen sta dva, ki gledata v isto smer." Še malo za šalo: prvi del je zaljubljenost, drugi pa krediti.