Magazin > VIP
25605 ogledov

Kruta usoda znane voditeljice ganila svet, tudi princa Williama

Deborah James Profimedia
Pravi, da bo odšla z nasmehom na obrazu.

Novinarka BBC Deborah James se že več let bori z rakom na črevesju. 40-letnica ve, da bo ta boj izgubila. Na smrt se pripravlja v hiši svojih staršev v kraju Woking.

Njena usoda je ganila ljudi po vsem svetu. Mamica dveh otrok namreč navdušuje s svojim pogumom in pozitivno naravnanostjo ter tudi uspešno dobrodelno akcijo, s katero je zbrala skoraj 6 milijonov funtov, ki jih bo namenila raziskovanju te bolezni. Kraljica jo je za trud pred kratkim nagradila z nazivom dame. 

Nagrado ji je na dom prinesel princ William. "Počaščena sem, da se nam je pridružil na popoldanskem čaju in kozarcu šampanjca," je zapisala na Instagramu in dodala, da je bil William zelo prijazen in se posvetil celi družini.

Deborah ob tem času ob strani stoji družina. "Moja družina je neverjetna in čeprav je vse tako čustveno, najdemo veliko stvari, ki sem jim v teh žalostnih časih lahko smejimo. Postajam šibkejša in bolj utrujena, saj me je pokonci držal adrenalin, sem pa vedno govorila, da bom, ko bo moj čas potekel, odšla z ogromnim nasmehom na obrazu, brez obžalovanj in z velikim kozarcem šampanjca v roki."

Novinarka, ki je diagnozo, da ima raka, dobila leta 2016, je novico, da so ustavili zdravljenje, sporočila v kolumni za The Sun. "To je sporočilo, ki ga nisem nikoli želela napisati. Vse smo poskusili, a moje telo ne sodeluje več. Zdravljenje je ustavljeno," je zapisala in dodala: "Ne morem se navaditi na misel, da ne bom videla, kako bosta moja otroka odraščala. Nisem pogumna. Sem prestrašeno dekle." Pravi tudi, da je hvaležna za življenje, ki ji je bilo dano, in da upa, da bo njena dobrodelna kampanja pomagala drugim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.