Magazin > VIP
28 ogledov

Krvavi boj za Rihanno

Chris Brown
1/3
Reševalni pas/Twitter
Krvavi obračun raperja Chrisa Browna in Draka v nekem newyorškem klubu – domnevno zaradi Rihanne – se je končal z razbitimi glavami in bradami.

Chris Brown se je ponovno znašel v težavah, saj se je v noči s srede na četrtek v newyorškem klubu W.I.P zapletel v grd pretep s še enim raperjem, Drakom, ki ga trenutno povezujejo z barbadoško zvezdnico Rihanno, Brownovo bivšo. Chris naj bi tako Draku tisti večer v znak premirja poslal steklenico šampanjca, ki pa naj bi mu jo slednji vrnil s sporočilom: "Seksam z ljubeznijo tvojega življenja, sprijazni se s tem." Temperamentni Chris naj ne bi najbolje sprejel njegove zavrnitve. Vnel se je prepir, v katerem naj bi sodelovali spremstvi obeh glasbenikov, končal pa se je s številnimi poškodbami in kaotičnim stanjem v klubu.

Brown je tako večer zaključil z razbito brado; svojo fotografijo je sprva objavil na Twitterju, a jo je kasneje umaknil. Nič kaj dobro pa je ni odnesel niti njegov varnostnik, ki je klub zapustil z razbito glavo. Skupili so jo tudi določeni naključni obiskovalci kluba, med njimi tudi 24-letna Avstralka, ki je zaradi njihovega metanja kozarcev po klubu pristala v bolnišnici s 16 šivi na obrazu. "V nekaj minutah je bilo povsod steklo, kmalu pa sem ugotovila, da proti meni leti steklenica, ki mi je nazadnje priletela v glavo. Takoj sem začela krvaveti, nato pa še izgubila zavest," je povedala po dogodku.

Drake je sicer zatem uradno izjavil, da ni sodeloval v pretepu in da sta bila z Brownom na nasprotnih straneh kluba, čeprav so se po dogodku pojavila različna pričevanja prič. Kaj se je resnično zgodilo, bo tako verjetno bolj jasno po pregledu varnostnih kamer. Prve posnetke dogajanja si lahko pogledate tukaj.

Komentarjev 1
  • heavyd 17:01 15.junij 2012.

    uau. čefurji in primitivci vseh dežel, združite se ..pa na drug planet prosim hvala.