Magazin > VIP
8438 ogledov

Ksenija iz Kmetije verjela, da bo bolezen premagala: Ne dam se!

ksenija sešel
V nedeljo se je v 36. letu starosti poslovila Ksenija Sešel iz Laškega, tekmovalke Kmetije 2019.
Udeleženka resničnostnega šova je umrla po hudi bolezni. Pred leti je prebolela raka na materničnem vratu, že med Kmetijo pa je imela hude bolečine. Kljub temu se je v areni borila do konca, a morala na žalost kot prva udeleženka zapustiti šov.
Ksenija Sešel Magazin Tekmovalka Kmetije izgubila bitko z rakom
Kot je povedala za naš portal, so zdravniki odkrili bulico, zaradi neznosnih bolečin ni mogla sedeti. Njeno zdravstveno stanje se je tako poslabšalo, da se pred začetkom finalnega tedna ni mogla pridružiti že izpadlim kandidatom, ki so za nekaj dni lahko spet obiskali kmetijo. Svojim nekdanjim sotrpinom pa je poslala pismo. "Ker se vam ne morem pridružiti zaradi zdravstvenih težav, čakanja na magnetno, ki jo imam v ponedeljek, in potem operacijo, vam pišem pismo. Vsak dan, ko vas gledam, vas neizmerno pogrešam in sem se tako veselila, da vas ponovno vidim, zdaj pa tole. Ampak nič se sekirati, saj me poznate. To ovirico na poti bom zrihtala pa bom kot nova. Ne dam se! Potem pa se vidimo zunaj, ko bom zakurblala twingota pa delala peterokrako zvezdo po Sloveniji, da vas vidim in poljubčkam. Nekaterim želim, da osebno zrastete, ker se obnašate, res neprimerno. Veste pa sami, kdo ste moji srčki in se vas že veselim, saj veš, vse energije ne pašemo skupaj, kar je za človeštvo itak normalno. Kmalu se vidimo. Pošiljajte mi pozitivo in dobre misli in moja zmaga je tukaj. Rada vas imam.“

Svojcem izrekamo sožalje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.