Magazin > VIP
113 ogledov

Ksenija Kranjec bila eno leto na zdravilih

Ksenija Kranjec Youtube
Ksenija Kranjec, ki ima sodeč po Facebooku in nastopu v dveh resničnostnih šovih, zelo rada družbo in zabave, je povedala, da je v resnici zelo nedružabna.

Ksenija Kranjec, slovenska tekmovalka srbskega šova Parovi, je priznala, da ji je težko v prostorih, kjer je veliko ljudi, saj se začne takoj potiti, poleg tega pa dobi tudi vrtoglavico.

"Ne morem normalno funkcionirati v družbi. Ne morem normalno na kavo ali na zabavo. Najlažje sem sama s seboj ali z najboljšo prijateljico. Ko je okoli mene veliko ljudi, se začnem znojiti in vrti se mi. Imela sem različne preglede in predpisali so mi tablete, češ da sem depresivna. Tablete sem jedla eno leto in potem sem se odločila, da je dovolj zdravil. Tukaj v hiši sem v redu, če pa bi šla s kom od teh ljudi na kavo, bi me zgrabila panika,“ je priznala Ksenija in dodala, da se to dogaja že pet let.

Dodala je, da je zaradi njene težave težko najti fanta. Po tej izpovedi pa se je s sotekmovalko Branko pogovarjala o tem, da je sveže samska: "Dva dni preden sem prišla v ta šov, sem se razšla s fantom. On je bil zelo lep, ampak midva sploh nisva seksala. On pa naj govori, kar hoče."

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 12:20 30.januar 2017.

    Bravo K.D., prestopila si prag raziskovalnega novinarstva. Kapo dol!!!

  • Majazmaja 09:47 30.januar 2017.

    Vakuum ...