Magazin > VIP
173 ogledov

Ksenija Kranjec: "Doživela sem marsikaj slabega"

ksenija kranjec Facebook
Od Ksenije Kranjec nikar ne pričakujte reklame, če zanjo ne mislite plačati …

Nekdanja tekmovalka šova Big Brother Ksenija Kranjec, ki ima na Facebooku že več kot 13 tisoč sledilcev, pravi, da je ne bombardirajte več s vprašanjem, ali bi vam bila pripravljena v zameno za izdelek ali storitev narediti reklamo. "Imam službo in si sama kupujem kvalitetne stvari. Reklamo vam lahko delajo tisti, ki so željni pozornosti, jaz pa bom reklamo delala le tistim, pri katerih bom kaj zaslužila. Biznis je biznis, tako pač je v življenju! /.../ Jaz se borim zase in za boljše življenje ... Vse to je drago in vse to stane. Tudi reklamo, ki jo delam za zobozdravstvo, je lepo plačana! Zato ker uspešne firme znajo sodelovati! Zakaj bi delala brezplačne reklame? Malo logičnega razmišljanja vam ne bo škodilo,“ je zapisala svetlolaska in dodala, da brezplačno oglašuje le storitve svojih prijateljev.

Ksenijo smo vprašali, koliko bi bilo treba za "oglas" na njenem Facebook profilu plačati, a lepotica o konkretnih številkah ni želela govoriti. Pravi, da je to stvar dogovora. "Ko začneš sodelovati z dobro in uspešno firmo, vidiš, kaj si zaslužiš in koliko sta skupaj pridobila. Gre za obojestransko zadovoljstvo," pravi Ksenija, ki je prepričana, da je po šovu marsikoga presenetila.

"Mislim, da sem marsikoga s številko sledilcev, ki jih imam, presenetila, saj v šovu nisem bila dolgo. V tem času sem doživela marsikaj slabega, veliko dobrih priložnosti tudi izpustila, se hotela iz javnosti zaradi pritiska umakniti, vendar se je stvar obrnila. Dobila sem veliko pametnih nasvetov, med drugim tudi, naj pozornost izkoristim, saj številke še vedno rastejo in glede na to, da sem se spustila v nov zelo velik in zanimiv projekt, z vsemi sodelujem samo še  poslovno - brez uslug, saj jih tudi jaz nisem dobivala od nikogar.“

Ksenija pa seveda ni pozabila na tiste, ki so ji stali ob strani. "Lahko jim rečem le hvala. Zmeraj jim bom na voljo za kakršno koli reklamo. Vsi ostali pa lahko brezplačno oziroma poceni sodelovanje iščejo drugje  Ne bom rekla, da bom odklonila vse, saj se najdejo stvari, ki so zanimive in zelo uporabne, in tudi ljudje, ki znajo poslovati."

Komentarjev 2
  • patron 14:36 02.avgust 2016.

    ah dej no, še ena našobljena kura, ko lapanovička, s to razliko, da ta za sabo vsaj nima otrok.....kar šteje v plus....

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:19 02.avgust 2016.

    Jao...kak je folk poln ovac....same ovce. A ste že pozabil kaj je počela v BB al kaj? Kako je bla šibka k en otroček mali ko je bila obdana z ljudmi ki se ji niso kr naprej dobrikal. Ona brez ...prikaži več ljudi k bi jo kr naprej hvalil ne zna. Ni sposobna tega preživet. Zdej se pa dela kot da je ne vem kok močna. Ampak ta moč je sam navidezna in močno sponzorirana s strani drugih ljudi. Sama po seb si prazna vreča ampak maš srečo da folk daje svojo podporo not ker drgač...bi padla k ploh.