Magazin > VIP
18438 ogledov

Ksenija Kranjec ima dovolj lažnih govoric, ta je najnovejša!

Ksenija Kranjec Pop TV
Svetlolasi resničnostni zvezdnici je prekipelo …

Že nekaj časa se šušlja, da naj bi se med tekmovalcema zadnje sezone resničnostnega šova Kmetija Ksenijo Kranjec in Luko Serdinškom Betlehemom spletlo intimno prijateljstvo, namig smo dobili tudi v naše uredništvo.

Do tega naj bi prišlo, ko je bil Luka še poročen, trenutno je v postopku ločitve, a sta tako Luka kot Ksenija te govorice ostro zanikala. Luka pravi, da ne držijo in da sta bila s Ksenijo le v prijateljskem odnosu, nikoli pa ne v intimnem.

Njegovo plat zgodbe je potrdila tudi Ksenija, ki je do vratu sita lažnih govoric. Pravi, da uživa svoje življenje in da ima dovolj svojih stvari, zato nima časa, da bi se ukvarjala še z "obiranjem". "Jaz in Luka sva bila le prijatelja. Intimnih odnosov ni bilo. To, da sva se v času Kmetije družila, je čisto normalno. Po Kmetiji sem se družila tudi z Joelom, še vedno pa se družim z Aneto in sem v stiku tudi z ostalimi. Kar se tiče Lukovih ljubezenskih zgodb, sploh nisem vedela, da je ločen in da ima drugo punco. Jaz nisem spor nikomur," je pojasnila Ksenija.

Luka je svojo srečo po razhodu z ženo sicer našel v objemu bivše barovke Suzane Zeković (na fotografiji), s katero sta se pred kratkim tudi zaročila. 

Luka Betlehem | Avtor: Instagram Instagram

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • Avatar Olgintinna
    Olgintinna 01:32 08.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • Avatar Micheal_Benson
    Micheal_Benson 17:57 07.julij 2019.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilo podjetje, od katerega lahko dobite hitro posojilo, nudimo vse vrste posojil našim zaupanja vrednim strankam z obrestno mero 3%, kontaktirajte nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam e-pošto Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za posojilo ...prikaži več in ga vrnite. Whatsapp: +61447666281 Polno ime ................. Let .............. Država ..................    Znesek zahtevanega posojila. .................. Trajanje ................