Magazin > VIP
31338 ogledov

L'Orealov model iznakazil lastni pes, tako je videti po napadu

Aleksandra Prykowska Instagram
Aleksandra Prykowska je doživela nočno moro.

Aleksandra Prykowska, lepotica, ki je delalal celo za slovito blagovno znamko L'Oreal, je pred nekaj meseci posvojila psa Logana, ki pa jo je pred kratkim napadel.

"Logan me je večkrat ugriznil in uničil moj obraz,“ je 33-letnica zapisala na družbenih omrežjih, agencija za katero dela, je na svojem profilu objavila celo fotografijo poškodbe. Aleksandra je imela srečo, da ni izgubila očesa …



Lepotica se sedaj osredotoča na svoje zdravje, ali bo še kdaj lahko delala kot model, pa je za zdaj še zapisano v zvezdah, še poroča zgoraj omenjeni medij. Psa je vrnila v zavetišče, ki manekenke ni obvestilo o tem, da je ta pes nekoč že ugriznil svojega lastnika.

 

Komentarjev 5
  • Janez_53 19:27 29.maj 2020.

    Lizanje s psom je dober pokazatelj, da ženšče nima pojma, kako vzgojiti in ravnati s psom, ki pač ni človek, kot si nekateri kreteni zamišljajo. Psa mora imeti človek, ki ga ima rad zaradi njegovih-pasjih lastnosti, ne pa tisti, ki ...prikaži več hoče iz psa napraviti nadomestek za človeka.

  • Avatar ovca
    ovca 12:29 29.maj 2020.

    To se pa zgodi, če vzameš psa, ker je modna muha, o psih pa nimaš pojma. Je potrebno vedeti bistveno več, kot moram mu dati vodo in hrano...

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 10:39 29.maj 2020.

    Pes ni za lizat in poljubljat, kot to počne marsikateri lastnik psa, tako da ....