Magazin > VIP
53 ogledov

La Toya ima težave s silikoni

Erotika 69 2012 Saša Despot
La Toya, ki jo krasi umetno oprsje velikosti 85C, pravi, da se ne bi še enkrat odločila za ta poseg.

"Te joške imam že deset let. Sedaj, ko sem se zredila, se sploh ne opazijo tako zelo. Zdi se mi, da so kot moje. Ne bom pa pretiravala, to je to. Joške so eno, saj živim od videza, vendar se ne bi še enkrat odločila zanje, imam že sedaj težave s hrbtenico. Moja košarica je 85C in me kar malo naprej vleče, saj so za dve številki večje od mojih naravnih prsi," nam je svoje težave z oprsjem na sejmu Erotika 69 zaupala La Toya in dodala, da so prsi edina umetna stvar na njenem telesu:

"Ljudje mislijo, da sem cela umetna in gledajo, kje imam zareze, prav smešno. To seveda ni res. Sem proti botoksu, saj nimam petdeset, šestdeset let. Pomembno mi je, da dovolj spim, uporabljam kremo, vitamine, podnevi pa se ne šminkam."

Pornesa je trenutno polno zaposlena s promocijo novega porno filma Gremo mi po svojo in delom v ljubljanskem Hard Core klubu, zato po novem letu načrtuje mesec dni oddiha, ki pa ga ne bo preživela na kateri izmed eksotičnih lokacij: "Rada bi si vzela mesec prosto, saj moram shujšati in narediti kakšen vidospot za MTV.  Drugače pa rada spim, ko sem prosta, saj zelo uživam v spanju, pa kakšna masaža in izklopljen telefon."

Komentarjev 1
  • varan 16:47 19.december 2012.

    sem mislil, da ima težave z erekcijo