Magazin > VIP
187 ogledov

La Toya in Artur obudila ljubezen

Artur %C5%A0tern La Toya Žurnal24 main
Artur Štern se je znova ogrel za svojo tretjo ženo, porneso La Toyo. Skupaj sta na njegovem posestvu v Vrabčah preživela tri dni, znova pa se bosta videla v petek.

Pornoigralka in striptizeta La Toya in samozvani metabiolog Artur Štern sta znova skupaj.

V javnosti smo parček opazili že na petkovi zabavi v Ljubljani, kjer je La Toya predstavljala kolekcijo oblačil italijanske trgovine Lola's.

Po koncu zabave sta zaljubljenca vse do jutra žurala v enem izmed ljubljanskih lokalov, nato pa šla k njemu na Vrabče, kjer sta preživela strastno noč, svoje skupno druženje pa raztegnila še na nadaljnja dva dneva.

"Na Vrabčah sem bila tri dni, potem pa sem morala nazaj, saj so me čakale delovne obveznosti. Skupaj sva spala in se ljubčkala. Znova se bova videla v petek, saj bo gost v moji oddaji na lokalni televiziji Arena," nam je povedala La Toya in nam zaupala, da bomo njuno ljubezensko zgodbo lahko morda kmalu spremljali tudi prek malih zaslonov.

"Šefa sem vprašala, ali bi ga zanimal resničnostni šov z Arturjem in mano. Bil je zelo zainteresiran. Oba sva mu zelo všeč."

Na vprašanje o tem, kaj se je zgodilo z njeno simpatijo Toniem, pa nam je odgovorila: "Tonio je lep, a je tako daleč. Živi namreč v Milanu, jaz pa sem trenutno v Sloveniji. Zveze na daljavo so zelo nepraktične. Z Arturjem pa se poznava, vsi so srečni za naju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.