Magazin > VIP
231 ogledov

La Toya in Artur spet skupaj v šovu

Artur Štern La Toya Žurnal24 main
Slovenska pornozvezda La Toya bo v kratkem nastopila v še enem resničnostnem šovu z naslovom Estrada na delu, med drugimi tekmovalci pa bo tudi njen bivši mož.

Po dveh mesecih brezdelja se La Toya pripravlja na nov izziv – spet se bo preizkusila v resničnostnem šovu. Nekdanja tekmovalka Kmetije slavnih bo namreč nastopila v šovu Estrada na delu, ki ga pripravlja njena sotekmovalka v Kmetiji slavnih, Suzana Jakšič, predvajali pa ga bodo na sedmih lokalnih televizijah. Pri tem pa se ji bo pridružil še en bivši sotekmovalec in njen nekdanji mož, Artur Štern.

V oddaji naj bi nastopilo 16 tekmovalcev, ki bodo tekmovali v paru. "Prvi bo nastopil Artur Štern, jaz pa bom druga tekmovalka. Ne bova nastopila skupaj, ampak mi bodo dali zraven nekoga, ki ni znan in mi bo pomagal," nam je pojasnila La Toya ter dodala, da bodo tekmovalci v šovu poprijeli za različna dela, da se bo videlo, da znajo tudi zvezdniki delati. La Toya tako napoveduje pester šov, ki bo trajal štiri mesece, omenila je tudi možnost nastopa Urške Čepin in Mateje Malnar.

Shujšana in polepšana

Poleg tega nam je La Toya zaupala, da je v zadnjem času uspešno izpolnila, kar si je zadala – izgubila je nekaj odvečnih kilogramov. "Shujšala sem pet kil in se tudi polepšala. Hodila sem na pilinge, tako da sem videti veliko mlajša, kar je zame zelo pomembno," je povedala. O tem, ali namerava izgubiti še kakšen kilogram, pa je pojasnila: "Sama se imam za lepo punco, čeprav me vsi kritizirajo. Vsi hočejo, da bi bila lepša, ker sem medijsko izpostavljena." Dodala je, da je sama sebi všeč takšna, kot je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.