Magazin > Film & Glasba & TV
1554 ogledov

La Toya pričakuje dober zaslužek

La Toya
1/3
Osebni arhiv
Najbolj znana slovenska pornesa La Toya je posnela nov erotični film. Povedala nam je, s kom je snemala in kakšni so njeni načrti za naprej.

Plavolasa pornesa La Toya se je vrnila pred kamere in posnela nov film za odrasle, v katerem je snemala z Dinom Dinonijem, znanim ex-yu igralcem. "Rdeča nit filma sem ja, ker sem jaz glavna zvezda. Produkcija filma je vrhunska in videti bo, kot da sem snemala v Ameriki," je za Žurnal24 povedala La Toya. Čeprav je pred časom govorila, da je še nekaj časa ne bomo videli v tej vlogi, si je očitno premislila: "Rekla sem si, da je čas, da se spet pojavim in 'razturam'. Zdaj imam dobro ekipo in agencijo, ki skrbi za te stvari in se lahko končno sredotočim sama nase in na svoje treninge, da sem lahko lepa."

In njena kariera v vlogi DJ-ke? "Trenutno ustvarjam glasbo in mešam za svoj prvi in premierni nastop v svoji karieri. Ta bo 9. in 10. decembra v nočnem klubu Crystal. Sicer pa pripravljam turnejo, s katero bom začela v Celju. Poleti pa imam rezerviranih že nekaj nastopov na Hrvaškem. Trenutno sodelujem z agencijo, ki se za drugo leto dogovarja za nastope na Majorki." Pravi, da bo v tem poslu najverjetneje dobro zaslužila: "Pričakujem, da bo bum! Ker turneja bo res nora. Celoten aranžma in šov bosta nekaj novega."

Komentarjev 6
  • Dav Lob 16:37 17.november 2016.

    Ko že misliš ta je pa res primitivna "izveš da je še bolj.

  • micika 23:48 16.november 2016.

    ko je že vse šlo čez njo,od tranvaja gor....jaz jo neb z palčko,rajš na roke 100x,kot njo 1x...(vzdevek ne morem spremenit,sem janko drugače)

  • Žurnalček 17:57 16.november 2016.

    Že tko si vsa ajme majko , pol se greš pa še tetovirati !