Magazin > VIP
4563 ogledov

La Toya razdrla dolgoletno zvezo, razlog je precej pogost

La toya youtube
To se zgodi številnim parom.

La Toya je bila še pred nekaj leti ena naših najbolj prepoznavnih porno zvezdnic, danes pa živi umirjeno življenje na Primorskem, stran od oči javnosti. 42-letnica je že kar nekaj let srečna z devet let mlajšim srčnim izbrancem, ki ga je spoznala v nočnem klubu, kjer je delala. On je bil natakar, ona pa je obiskovalcem nudila družbo. Nekdanja pornesa je bila nedavno gostja pri radiu Robin, kjer je odgovarjala na vprašanja poslušalcev. Eno izmed njih je bilo, ali ima fanta.

“Trenutno nimam fanta, sem se skregala,” je razkrila La Toya in dodala: “Ljubosumen je in teži mi, rekla sem mu, da moram jaz tudi kam iti s prijateljicami.” Da ima naša zvezdnica težave v razmerju, je znano že kar nekaj časa. Tako je aprila lanskega leta za naš portal razkrila, da od fanta dobiva mesečno rento v višini 500 evrov, saj njen izbranec zaradi ljubosumja ne želi, da bi hodila v službo. Čeprav se je na počitnice lanskega junija odpravila sama, kaj je na to rekel njen fant, preverite TUKAJ.

Lepotici z bujnimi oblinami je sicer ob novem letu kar pošteno nagajalo zdravje. "Ob novem letu sem tako močno zbolela, da nisem mogla stati na nogah, težko sem dihala in bila sem povsem izčrpana, v nekem trenutku je bilo celo tako hudo, da so pome prišli z reševalnim vozilom," nam je takrat povedala La Toya.

Kaj vse je povedala za Radio Robin, si lahko ogledate spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • sam1 08:59 11.marec 2024.

    Živ dokaz,da tudi z leti pamet ne pride v prazno glavo......