Magazin > VIP
51467 ogledov

La Toya razkrila, kdo jo preživlja

Latoya Facebook
Se bo vrnila na stara pota?

Ena naših najbolj znanih pornes, LaToya Lopez, oboževalce ponovno razveseljuje z vročimi fotografijami na družbenih omrežjih, ali s tem napoveduje povratek v erotično industrijo? "Ne vem, če se je splačalo, vsi so imeli od mene ekstra dobiček, sama pa 15 let niti na dopust nisem šla. Razočarana sem nad ljudmi, s katerimi sem sodelovala. Porničev pa tudi ne bi več snemala, ker bi me fant zapustil. Bivši me je že takrat in ne vem, ali je bilo vredno. Včasih objavim kakšne fotografije za oboževalce na družbenih omrežjih in pa zase, da vidim, če sem še vedno seksi (nasmeh),“ pravi LaToya, ki povratka v erotično industrijo tako ne načrtuje.

Razkrila pa je tudi, s čim se danes preživlja. "Nekaj prihrankov imam, veliko pa mi pomaga mama, ki mi je kupila vse, kar sem potrebovala," iskreno pove nekdanja pornesa, ki se trenutno posveča obnovi družinske hiše v Tolminu, kjer živi z babico in mamo. 

Komentarjev 5
  • jurij2 22:42 02.julij 2022.

    Nevem katera slika je prava na naslovni macka brez besed na drugi našobljena goska.ce je prva prAVA denar ni problem

  • Svobodnež 09:19 02.julij 2022.

    Punca, čas bi že bil, da si najdeš kakšno primerno delo. Pri teh letih biti mami na grbi je pa najmanj nemoralno, če še ne kaj več!

  • 4krogci 07:35 02.julij 2022.

    Alloo kaksna druzinska hisa in njena obnova??? Zivis v majhnem bloku in s eto ne v Tolminu ampak v Volčah! Tipa nimas oz je z epobegnu, pa tak aljubezn je bla..mama nemore ki zlo prispevat sploh ne z njeno sluzbo! ...prikaži večbo! Ce si jo pa kdo zeli videt...pa hop pot pod noge in na potep ob soci....se da videt in s eki druzga, ce se razumemo ;)

Sorodne novice