Magazin > VIP
2066 ogledov

La Toya sama sebi najboljša spolna igračka

sloerotika
1/5
Žurnal24 main
Najbolj slavna slovenska pornesa La Toya o spolnih igračkah in seksi nasvetih, ki jih ima za ženske.

Med ogledovanjem stojnic, ki so bile na celjskem sejmu erotike, smo se z La Toyo pogovarjali o malce bolj pikantnih stvareh. Plavolasa pornesa je na vprašanje, katera je njena najljubša spolna igračka, v smehu odgovorila: "Jaz sem najboljša igračka! Tudi sama zase." Pove, da sicer nima težav z moškimi, da pa je zelo zahtevna: "Doma se ne igram sama s sabo. Za to potrebujem moškega. Sicer lahko dobim koga, problem je, ker sem zelo zahtevna. Zelo sem 'izbirčna'. Da me moški osvoji, mora imeti karizmo, mora me znati 'obrniti' z besedami. Če tega ne zna, se mi zdi dolgočasen in kot da mu ni do mene."

In čeprav ji spolne igračke niso najbolj po godu, pa prizna, da ji je zelo všeč seksi perilo in različne oblekice. "Moja najljubša barva je rožnata. Všeč mi je tudi čipka. Ampak je vse odvisno od modela, ne stoji vse lepo."

La Toya vsem ženskam polaga na srce, da je seks najboljši s tisto osebo, ki jo imate radi, "Ženskam in parom svetujem, naj ohranjajo strast, ki je med njima. Včasih se zgodi, da ta po nekaj letih izgine. Strast slej kot prej izgine in podpiram, da si z igračkami ali seksi perilom pomagata."

Komentarjev 1
  • micika 20:14 16.december 2016.

    da sem moški,niti z palico jo nebi,saj kakšna pa je ko trodelna omara