Magazin > VIP
667 ogledov

La Toyjin didžej ima drugo!

La Toya Saša Despot
Didžej Dejan Delano pravi, da je La Toya lagala medijem.

dejan delano | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
La Toya je v začetku leta povedala, da ima novo simpatijo, didžeja Dejana Delana. Po besedah naše pornese sta bila skupaj več kot mesec dni, zveza pa je razpadla, ker se je Delano zabaval po Evropi in fotografije z drugimi ženskami objavljal na družabnih omrežjih. "Decembra sem z njim navezala stike, ker želim uspeti kot didžejka. On se je na prvem snidenju zaljubil vame in me takoj začel omejevati. Stala sem mu ob strani, ko je preboleval bivšo. Ko si je opomogel, pa je začel žurati in se zabavati z drugimi dekleti. Tega ne bom gledala. Delal me je ljubosumno. Mislil je, da me bo lahko ovijal okoli prsta, a se je zmotil,“ je povedala La Toya.

Delano pa pravi, da z La Toyo ni bil nikoli v zvezi in da je medijem dajala lažne izjave. "Nikoli nisva bila skupaj. Dajala je lažne izjave. Dva dni sva skupaj žurala,“ je povedal za Žurnal24 in dodal, da je sedaj v zvezi z drugim dekletom. Priznal pa je, da je bil v zadnjih tednih res veliko v tujini, a poslovno. "O La Toyi ne bom govoril slabo. Je dobrega srca, a preveč posesivna,“ je še dodal.

Komentarjev 5
  • Avatar skeptik
    skeptik 13:14 13.marec 2017.

    Še en umotvor Irene Kolarjeve..... In samo še en v nizu dokazov, da je Žurnal24 povsem izgubil kompas

  • Tine123 12:01 12.marec 2017.

    Sej na žurnalu tudi lažete: "Gliha vkup štriha!" kajneda :D

  • KLOBO 11:09 12.marec 2017.

    "O La Toyi ne bom govoril slabo. Je dobrega srca, IN RADA DA !! ........................................................................... In koga zanimajo šiptarska posla EL la Toje !!