Magazin > VIP
8778 ogledov

Lady Di s prvim božičnim darilom za svakinjo udarila mimo

Princesa Diana
Zakaj ji tega nihče ni povedal?

Kaj kupiti nekomu, ki se je rodil z zlato žlico in že ima vse? S tem vprašanjem si je glavo belila tudi princesa Diana, ko se je pripravljala na prvi božič na dvoru.

Na žalost ji nihče ni povedal, da imajo prav posebno tradicijo. Britanski modrokrvneži si za božič ne poklanjajo dragih stvari, ampak šaljive predmete za malo denarja.

Princesa Anne je tako svojemu bratu Charlesu nekoč poklonila usnjen pokrov za straniščno školjko, kraljica pa je od Harryja dobila kopalno kapo, na kateri je pisalo: "Življenje je hudič." Tudi vojvodinja Meghan je pokazala smisel za humor. Njeno prvo darilo Elizabeti II. je bil plišast hrček. Tega so bili menda na koncu kraljičini psi zelo veseli ...

Tradicijo je začel princ Philip, ki je veljal za velikega šaljivca. Žal pa o njej niso obvestili princese Diane, ki je Anne za prvi božič, ki so ga preživeli skupaj, kupila pregrešno drag pulover iz kašmirja. Lepo darilo, a žal je brcnila mimo … Diana se je hitro navadila na pravila na dvoru. Sarah Ferguson je od nje nekoč za božič dobila tekač za kopalnico. 

 

Komentarjev 1
  • Julian_Ellis 09:42 25.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦